Beoordelingen van Chitir Chicken Enschede

Recente recensies

5.0
Familie W
16 september 2022

Super snel en lekker

Jelle
15 september 2022

Altijd goed en lekker! En altijd netjes op tijd met bezorging! Echt een aanrader!

Tahiri
8 september 2022

Heel lekker eten 👍👍👍

Houdaifa
4 september 2022

Eten was koud.

Elsemieke Beijerink
2 september 2022

De kip was zeer smakelijk zoals altijd. Helaas was de bestelling een halfuur te laat (bezorgtijd 17.45 gekozen, mail met bestelling onderweg kwam om 17.45, bezorgster was er om 18.15). Ze bood haar oprechte excuses aan en ik kon zien dat ze de vertraging vervelend vond. Het eten was helaas wel echt lauw. Ik hoop dat dit eenmalig was want ik ben eerlijk gezegd betere en snellere service van jullie gewend!

M
18 augustus 2022
Ali
13 augustus 2022
Kevin
11 augustus 2022
Koning
9 augustus 2022

Ik had een Chicken burger maar deze zat vol spieren en dus niet te eten. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tahiri
7 augustus 2022

Gewoon lekker eten en vers producten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vivian
6 augustus 2022

Het eten was heerlijk. Super goed mals vlees. En mooi optijd klaar. Ik vond alleen de porties heel weinig. Ik had salade met kip erop. Mijn man had een hamburger met 3 kleine stukjes kip en een blaadje sla erop. Het was erg karig.

Tahiri
4 augustus 2022

Lekker niets van te zeggen behalf dat het lekker is

Nahrine
15 juli 2022
Appie
14 juli 2022
Chris
13 juli 2022
N
2 juli 2022
E. Jakupovic
25 juni 2022

Eten was lekker, en goed warm! We hebben zelfs 2 extra tenders gekregen! Goed bezig! Eten was op tijd klaar

Derman yavuz
17 juni 2022
A. J.
16 juni 2022

Was wel snel bezorgd, maar absoluut niet lekker. Vlees was erg taai net als elastiek, er zat meer sla en saus in het bakje DNA op het broodje , doe ik dus ook niet weer

Barry bloemberg
15 juni 2022
Nathalie
14 juni 2022

Het was lekker!

Barry
9 juni 2022

Alles was goed heet en lekker!

Kay Stevense
8 juni 2022

Beste kip in de regio, maar echt super lekker

Appie
6 juni 2022
E
6 juni 2022
Gencer YILMAZ
30 mei 2022

It was delivered on time, thanks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
28 mei 2022
Nvt
23 mei 2022
Mo
10 mei 2022
Karim
4 mei 2022
Nick
3 mei 2022

Jammer genoeg lezen ze niet de toelichting,. Had een kip oriënteren zonder tomaat, maar kreeg met tomaat. Miste een bestelde cola, en geen extra cheddar op de burger die wel was aangevinkt. Verder was het wel goed en snel bezorgd

Familie Wolters
25 april 2022

Het lijkt erop dat jullie porties steeds kleiner worden ,wij vonden de hoeveelheid patat die erbij zat voor 4 veel te weinig en ook de bucket met kip andere keren veel beter gevuld. Deze keer had ik het gevoel teveel te hebben betaald naar wat we kregen . !!! Heel jammer teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saado
23 april 2022
Erkan Yardimci
10 april 2022
Safar Ramasre
7 april 2022

Top zoals altijd

JS
3 april 2022

Super snelle bezorging en het eten was heerlijk! Ik ga zeker vaker bestellen :)

Max
22 maart 2022

Loaded fries stonken naar oude schoenen en smaakten ook zo. Heb dit nog nooit meegemaakt bij Chitir. Oprecht ranzig en ook maar weggegooid. Ben ik niet van ze gewend.

Femke
17 maart 2022

Snel en optijd geleverd. De kip en patat was lekker warm en knapperig!

Anno
13 maart 2022
Anoniem
3 maart 2022
Marleen
26 februari 2022
Max
23 februari 2022

De loaded fries zijn zo belachelijk goed, holy shit.

Andre
21 februari 2022
Appie
21 februari 2022
👍🏽
24 januari 2022

👍🏽👍🏽

Khalid
21 januari 2022

Top.

Badr
15 januari 2022

Snel en lekker warm geen opmerkingen

Anoniem
11 januari 2022
Nikki 🤍
8 januari 2022
Unknown
2 januari 2021

We used to order from you frequently, however, this time we are not very satisfied with the food. The chicken was overdone, there was no sauce inside of wrap and was too much lettuce. Also earlier the mozzarella sticks were more delicious. However, delivery was on time and the food was warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Badr
19 december 2021

Was snel warm en lekker niks op aan te merken .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
16 december 2021

Helaas zat er op mijn burger sla terwijl ik bij de bestelling aangegeven had dat dit niet moest. Aangezien ik niet tegen sla kan vind ik het erg jammer dat er niets met mijn opmerking is gedaan.

Ralph
12 december 2021
Marius
10 december 2021

Snel (met altijd een zeer vriendelijke bezorger), warm en heerlijk. Zeker een aanrader

A
1 december 2021

De olie mag best ververst worden, hier thuis hebben wij buikpijn van het eten gekregen.

Marius
15 november 2021

Snel, warm en heerlijk eten!

Houdaifa
12 november 2021

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging, goeie service en vriendelijk personeel. Ik bestel zeker weer! 🤝

KipMeester420
10 november 2021

Chitir Chads staan altijd voor je klaar met de beste crispy chicken van enschede.

michel
3 november 2021
Borie
2 november 2021

Top

Frank
24 oktober 2021
Marloes
22 oktober 2021

Heerlijk gegeten en snelle, vriendelijke bezorging. Sneller dan gedacht. top!

Sanne
8 oktober 2021

Erg lekker en geen een zaak die zo snel bezorgd in Enschede als Chitir. Top

,
3 oktober 2021

Was heel lekker!!

Familie Plas
28 september 2021

Mijn dochter deed de deur open en de bezorger hielp haar door de voordeur voor haar dicht te doen. Heel lief! Verder het eten was veel maar vooral erg lekker!

Frank
25 september 2021

Was heerlijk . En snel bezorgd

Anoniem
20 september 2021
Eleanor
5 september 2021

Kapot lekker!!! Snelle bezorging! Leuke mensen!! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kay Stevense
3 september 2021

Het was erg lekker. De kip vleugels zijn erg goed

Kandemir
22 augustus 2021
Maximus
3 augustus 2021

Zalige kip & friet. Enige verbeterpunt is dat de bakjes mayo nogal klein zijn. Misschien grotere bakjes aanbieden tegenover een iets hogere prijs?

Marijke
23 juli 2021

Correcte bezorging op de gevraagde tijd. Lekkere kip en salade. Doen we zeker nog een keer.

Janneke
16 juli 2021
Max
14 juli 2021
MW
14 juli 2021
Frank
26 juni 2021

Zoals altijd weer prima

Yudha
23 juni 2021

Heerlijke burger en kip zoals we gewend zijn. Bezorging was supersnel < 30 minuten. Heel tevreden over de bestelling, ga zo door👍

Chris
23 juni 2021

Jullie zijn de best zo zet door het altijd lekker warm nog besteling is zo goed petje af voor jullie allemaal ga zo mee door.

Dorien
14 juni 2021

Ik vond de burger erg karig. Saus, sla en kip. Had er meer van verwacht voor die prijs. Wel snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

michel
11 juni 2021
Baas
7 juni 2021

Lekkere malse kip. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
5 juni 2021

Snelle en perfecte levering en erg smakelijke kip

Jacob
5 juni 2021
Ik
5 juni 2021
Chris
1 juni 2021

Het is altijd supper eten zijn altijd supper snel besteling petje af voor jullie zaak ieder vooral sunday ijsje vooral aardbei

Nahrine
28 mei 2021

Was weer ontzettend lekker! Snelle bezorging. Dank jullie wel!

Chris
15 mei 2021

Top eten! Als je zin hebt in KFC van betere kwaliteit moet je vooral hier zijn. Voor de dieters raad ik vooral de grilled chicken salade met chilisaus aan!

Anoouniem
12 mei 2021

Eten is goed kip knapp alleen patat kon meer kruiden

Thory
10 mei 2021

Nog steeds de beste optie voor kip in Enschede! Betaalbaar en echt heel lekker! Klasse weer!

Sah
5 mei 2021
Marleen
29 april 2021
D.
11 april 2021
Marloes
6 april 2021

Heerlijk en snel bezorgd zoals altijd!!

michel
5 april 2021
Saheel
3 april 2021
Nikki
31 maart 2021
Monique
27 maart 2021

Eerste keer hier besteld, zekers de moeite waard.

Xxx
23 maart 2021

Smaak goed. Oogt hygiënisch Wel wat prijzig. Mag goedkoper

Karin Delsing
18 maart 2021

Lekker eten en goede porties

Rohem
13 maart 2021
Beijerink
13 maart 2021

Patat was bijna lauw. Sommige kipdeeltjes waren ook niet heel warm. Verder wel vers, knapperig en smaakvol!

Anoniem
11 maart 2021

Was lekker

Manon
28 februari 2021

Erg lekker. Perfect op tijd bezorgd.

Marloes van Haastert
24 februari 2021

Top zoals altijd!

Toni
21 februari 2021
Jessica
10 februari 2021

Normaal gesproken erg tevreden, maar nu waren de drumsticks erg donker, leek wel of dit meerdere malen was gebakken, was ook niet lekker.

marloes
10 februari 2021

altijd heerlijk en snel bezorgd, zelfs met slecht weer

Jes
5 februari 2021

Heerlijk gegeten.

Emad Esak
30 januari 2021
Hulusi Ozkara
22 januari 2021

Voor het eerst in Enschede voor mn werk lekker gegeten goed optijd. Als ik weer in Enschede ben weet ik waar ik moet bestellen.

Ryan
21 januari 2021
Maarten de bie
20 januari 2021

Eten was goed en lekker ! Alleen geen gratis blikje gekregen ! Terwijl ik via site bestelt had

Debby
5 januari 2021
Marloes van Haastert
4 januari 2021

Altijd heerlijk eten en snel bezorgd.

Jacob
26 december 2020
Gerbert
25 december 2020

De kip was heerlijk mals en warm! Bezorging was sneller dan aangegeven! Bestelling was ook compleet! Kortom wij hebben heerlijk gegeten!

Gabrielle Aura Emo
24 december 2020

Super eten. Super bezorging! Eten is altijd lekker! En de smooties zijn ook heerlijk! Altijd tevreden🤗

Nahrine
18 december 2020

Was weer heerlijk! De bestelling werd op tijd bezorgd. Was nog lekker warm.

Richard
16 december 2020

Lekker eten en snel bezorgd.

Noah
3 december 2020

De chickenbites zijn echt geweldig, ik zou willen dat je die gewoon in een bucket kan bestellen ipv losse doosjes

Maximus
27 november 2020

Heerlijke kip & friet en een vriendelijke vlotte bezorging.

Basil
24 november 2020

Altijd snel en lekker

Basil
17 november 2020

Altijd lekker en snel

Jaimy
14 november 2020

Super lekker

Ro
8 november 2020

De hond was er blijer mee dan ik. Ik had al een hele poos niet meer wat besteld omdat de vorige keer ook al tegenviel doen we niet snel nog een keer de bezorging was wel netjes optijd

Ingrid
8 november 2020
A. Peper
2 november 2020

Keurig op tijd. Royale porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emad
31 oktober 2020
Ozge
29 oktober 2020

mijn bestelling kwam op tijd. Bedankt Het was lekker

Rohem
26 oktober 2020
Tolga
24 oktober 2020
Simo
22 oktober 2020

Heerlijk, warm en mooi optijd

Daniel
16 oktober 2020

Lekker, warm en snel !!

irfan
27 september 2020

Very good

Mounia Mourabitti
25 september 2020

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk.

Anoniem
23 september 2020

Best food and service!

Rohem
21 september 2020

Eten was ontzettend lekker!!

Ken
19 september 2020

Snel geleverd,goed vers,top .volhouden zo

MM
17 september 2020

Geen 1 fastfood restaurant in Twente kan tippen aan Chitir Chicken. Ongelofelijk lekker!!

Noah
8 september 2020

Was echt mokerlekker en warm toen het aan kwam. Het duurde wel ff voordat het er was maar dat was het wachten zeker waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacob
25 augustus 2020

Altijd lekker!

Lejla
8 augustus 2020
Jacob
3 augustus 2020

Super snel! Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Quiona Schoop
2 augustus 2020

The best!!

Enes Jakupovic
2 augustus 2020

Was op tijd klaar! Vriendelijke bediening, eten was lekker! Wij gaan zeker vaker terug komen!!!

mirjam
1 augustus 2020

was snel bezorgd en smaakte heerlijk, ik vond de burgers groter dan anders en veel patat. TOP!!!

Max
28 juli 2020

Mijn go-to place voor fastfood. Hemelse kip en tot heden nog nooit een reden gehad om te klagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willeke Schilperoort
24 juli 2020

Zoals altijd gewoon weer goed! Zowel eten als bezorging.

Josh
23 juli 2020

Heerlijke kip, super milkshakes maar het allerlekkerste is toch wel die beker softijs! Alleen al voor het softijs een aanrader!

VenA
1 juli 2020

Favoriete afhaal in Enschede, snelle service, lekkere patat en kip, goeie prijzen, top!

Jaimy
28 juni 2020

Heerlijk zoals altijd

Frank
27 juni 2020

Was lekker, chicken bites zijn een aanrader!

Peter
20 juni 2020
Mounia
10 juni 2020

Top en heel lekker.

Quiona
3 juni 2020

Heel lekker! Mijn go-to chicken spot!

Quiona
3 juni 2020

Super lekker!

Jacob
2 juni 2020

Snelle bezorging en lekkere eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cris
27 mei 2020

Altijd lekker en goed warm

Jose
17 mei 2020

Uitstekend.

Beijerink
16 mei 2020

Perfect! Keurig op tijd, heerlijk warm, knapperig, en vol van smaak!

Mark
12 mei 2020

Zoals altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amir
2 mei 2020
Dennis
30 april 2020
A.m
29 april 2020

Super lekker En super lieve bezorgers!

Jansen
27 april 2020

Altijd top! Lekker eten! Afgeleverd op de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Blom
19 april 2020

Was weer heerlijk

Erwin
13 april 2020
T.a.
13 april 2020
Kaabs
5 april 2020

10/10

kaya
27 maart 2020
Karin Delsing
22 maart 2020
Anti-Corona Piet
19 maart 2020

Bezorger kon 't moeilijk vinden maar netjes opgelost en lekker gegeten. Niet de helden die verdienen, maar wel de helden die we nodig hebben in deze rare tijden!

Kaabs
14 maart 2020
Kiplover69
11 maart 2020

Lekkere kip, ga ik vaker halen.

Karin Delsing
9 maart 2020

Lekker eten, goede porties.

Tom
3 maart 2020

Ga ik vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
19 januari 2020

Lekker!!

Heerlijk
4 januari 2020

Eten zoals altijd weer echt heerlijk! Kwamen netjes op de bezorgtijd die was aangegeven. Vriendelijke bezorger.

B B
25 december 2019

Dit was waarschijnlijk de krokantste fried chicken dat ik ooit heb gegeten. Dit was echt lekker. De friet overigens ook. Ik schrijf bijna nooit reviews, maar dit verdiende echt 5 sterren.

Ceyda Doldur
25 december 2019

het eten was top! snelle bezorging, hoefde niet langer te wachten als de aangegeven tijd. ik ga hier zeker vaker bestellen!

Irfan
15 december 2019

Delicious

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
14 december 2019
Henkie
8 december 2019
Erica
26 november 2019

From the first day the food was great keep up the good work.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
24 november 2019

Lekker, warm en mooi op tijd

Anoniem
19 november 2019
Rohem
10 november 2019
Marloes
5 november 2019

Elke keer weet heerlijk!! Super vriendelijke bezorgers 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 november 2019
Wout
31 oktober 2019

Super prijs kwaliteit verhouding en strakke bezorgtijd

Anno Niem
27 oktober 2019

Heerlijke kip en knapperige friet, altijd top!

Cey cey
26 oktober 2019

Goed

Quiona
7 oktober 2019

Beste chicken spot ever. Eten is altijd heel lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
2 oktober 2019

Heerlijke kip burgers & friet, altijd top en ontzettend snel! Shuffle ijs ook behoorlijk lekker. Geef deze tent een kans want je zult er geen spijt van krijgen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derman
27 september 2019
Chavannah
2 september 2019

Snel en super lekker (:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reijmerink
28 augustus 2019

Eten was veder lekker zo als altijd.dit alleen twee keer. We vragen altijd vleugels alleen vleugels als we wins bestellen. En geen poten. Maar toch steeds krijgen we poten. En vleugels . Dat vinden we wel jammer.

Josh
23 augustus 2019

Snelle bezorging, perfect eten en meer dan genoeg. Zeer tevreden over Chitir Chicken!

Angelica
29 juli 2019

Mooi optijd bezorgd. Binnen een half uur. Was wel weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

..
26 juli 2019
Marloes
4 juli 2019

Elke keer weer super lekker en snel geleverd. Goede en vriendelijke bezorgers

Abdullah
1 juli 2019

👍

Fatema
28 juni 2019

Nice people & very good service! :)

Monique ruiz lopez
19 juni 2019

Heerlijke kip😋😋 En vriendelijke bediening

Carl
8 juni 2019
RaaZ M
7 juni 2019
Anoniem
3 juni 2019

Heerlijk

A.
3 juni 2019

Snelle bezorging en het eten was erg goed!

Rohem
30 mei 2019

Heerlijk!!!

Roy
27 mei 2019

Altijd erg lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
22 mei 2019

Snel bezorgd, lekker warm en heerlijk eten!

Dennis
21 mei 2019

Super goed. En lekker eten. Bezorgen is altijd goed.

Marleen
15 mei 2019
Erwin
13 mei 2019
kitty kock
10 mei 2019

wij hebben voor het eerst besteld bij jullie. bezorging was mooi op tijd en het eten heeft erg goed gesmaakt. zeker voor herhaling vatbaar.

Wout
10 mei 2019

Wederom lekker en stipt op tijd bezorgd!! Een dikke voldoende

Rihem
8 mei 2019

Complimenten!!! Het was heerlijk!!

Miranda
30 april 2019

Grote portie patat kip, heerlijk gesmaakt, snelle vriendelijke bezorging Top!

Jessica
27 april 2019

Heerlijk gegeten, alleen jammer dat er wat bedorven (bruin) sla stukjes op mijn hamburger zaten. (Sla er maar afgehaald) Verder prima service en de kip lekker mals!

San
26 april 2019
Nijhuis
15 april 2019

Het was er eerder dan verwacht. Dat was nu wel erg gunstig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Th
14 april 2019

het was weer lekker koud

Beijerink
13 april 2019

Zoals altijd lekker, goed warm, royale porties, snel bezorgd MET de auto!! Goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
8 april 2019

Helaas kregen we alleen maar kippenpootjes terwijl er alleen om de vleugeltjes is gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regtop
1 april 2019

Het was weer lekker koud :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

glenn
25 maart 2019

erg lekker maar het lijkt er op dat de scherpe wings samen word gebakken met de niet scherpe wings waardoor de niet scherpe wings wel een beetje pittig worden voor de reset erg lekker

Hicco
20 maart 2019

Goed eten en lekker Hoop dat ze ook extra acties zullen hebben

Wout
20 maart 2019

Was weer lekker!

Deniz
11 maart 2019

Was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Blom
10 maart 2019

Heerlijk stukje kip

Derman Aydin
9 maart 2019
Elyas
3 maart 2019

Top kip

Regtop
1 maart 2019

was weer lekker warm en lekker koud

Regtop
20 februari 2019

het was lekker en snel bezorgt

Derman Aydin
7 februari 2019
Kroek
5 februari 2019

De kip is wel goed maar erg weinig frietjes en saus dat is wel erg jammer

ley
4 februari 2019

heerlijk..op tijd en lekker warm

Lehani
3 februari 2019

smakelijke burgers en frietjes. snelle levering, vriendelijk personeel

Jacky
31 januari 2019

wij vonden het weer lekker koud :)

Anita
24 januari 2019

Top vriendelijke bezorger! Lekker eten echt een aanrader!

Malek
21 januari 2019

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veldhuis
19 januari 2019

Zeer goede service! En heerlijk eten!

Wout
13 januari 2019

Lekker en vooral makkelijk besteld!

Regtop
10 januari 2019

het was weer lekker

Regtop
30 december 2018

jaa het ijs was weer heerlijk :) en mijn klacht is netjes afgehandeld dus tot de volgende x maar weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miti
23 december 2018

Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
23 december 2018

Het kan soms is langer duren maar verder erg goed. En goede service

Regtop
8 december 2018

het ijs smaakte niet zo als anders was oa niet roomig /andere smaak keurig bezorgt

Beijerink
7 december 2018

Uitstekende snelle bezorging en top kwaliteit!

Reijmerink
6 december 2018

Alles was lekker zo als altijd alleen de burge die ik hard was broodje droog en smaakte beetje aan gebrand. Deze was niet lekker. Jammer. Maar verder was het prima

Gino
3 december 2018
Reijmerink
1 december 2018

Lekker zo als altijd super

Frank
24 november 2018
Michael
19 november 2018

Super

Arnold
18 november 2018

Was weer smullen geblazen!

Simon
11 november 2018

Wrap was lekker met kaas, frietjes waren ook lekker.

Reijmerink
7 november 2018

Top snelle service. Eten is heel goed. We bestellen vaak wat . Om dat het super goed is. Raad iedereen het aan. Top.

Aisha
6 november 2018

Ben super tevreden! Altijd alles netjes op tijd en het eten smaakt heerlijk. Super service en personeel❤️

Anoniem
6 november 2018
Frank
22 oktober 2018

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aziza
11 oktober 2018

Eten was heerlijk! En de bezorger knap?

Jongman
7 oktober 2018
Sander
7 oktober 2018

Van de 5 drankjes waren er maar 3 afgeleverd, rietjes vergeten bij de milkshakes.

Anita
4 oktober 2018

Lekker warm eten top! Bezorging goed vriendelijk!!

Marlinde
22 september 2018

Super snelle levering en alles is lekker warm en krokant. Koude drankjes en gerechten gescheiden van de warme. Echt een aanrader om vaker te bestellen

Reijmerink
20 september 2018

Heel erg lekker. En goed. We bestellen regelmatig top nooit meer ergis anders. Alleen maar hier. Mensen die het komen brengen ook top snel en vriendelijk. Raad iedereen aan. Doen we zelfs bij vrienden paar vrienden bestellen nu ook bij hun. Top

Lee
12 september 2018

Naar mijn mening kan KFC de deuren wel sluiten. De kip van Chitir is altijd mals, sappig en goed heet. Iets waar KFC nog iets kan van leren. Bezorging is altijd vriendelijk

J..
24 augustus 2018

Het was weer heerlijk een echte aanrader ;)

Sandra
22 augustus 2018

Lekker en goed eten.super de bezorging en personeel.

bahar
21 augustus 2018

erg klantvriendelijk en alles smaakt heerlijk